1 iunie – Petreceri pentru copii în mall-urile din Bucureşti

Dacă plănuiţi, pe 1 iunie, să profitaţi de ziua liberă cu ocazia Zilei Copilului şi să faceţi o rundă de cumpărături (evident, pentru copil), aveţi şanse să nimeriţi în mijlocul unor petreceri. Iată care sunt acestea:

Parada baloanelor de săpun si expoziție inedită de fluturi vii in Sun Plaza

Parada baloanelor de săpun are loc, în același timp, în 100 de orașe din 50 de țări. (http://bubbleparade.org). Milioane de baloane de săpun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer în intervalul 11:00-12:30, la intrarea principală din Sun Plaza, pe Esplanada Sud.

Zeci de fluturii vii, colorati vor fi lăsați liberi într-un cort special amenajat. Aceştia vor putea fi observaţi cum zboară şi cum mănâncă, vor putea fi luaţi în mână, așezați pe haine sau chiar pe năsucuri drăguțe de copii. Curioșii care vor intra în cortul cu pricina, vor primi o mulțime de informații interesante despre viața fluturilor.

Mai multe detalii aici

 ***

Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi vin la ParkLake

Între 1 și 4 iunie, celebrele personaje animate: Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny vin la ParkLake pentru 4 zile de distracţie alături de cei mici. Aceştia le-au pregătit copiilor activităţi tematice şi ateliere de desen, jocuri diverse, cadouri şi alte surprise.

Petrecerea va începe pe 1 iunie, de Ziua Internațională a copilului, și va continua până pe 4 iunie, în intervalul orar 14:00-20:00, cu acces gratuit. Evenimentul va avea loc în Main Square (la parterul centrului comercial).

Mai multe detalii aici

  ***

Masha și Ursul vin la Mega Mall

În perioada 17 mai – 8 iunie, Masha și Ursul ajung la Mega Mall într-o expoziție interactivă pentru copii. Fetița neastâmpărată și pusă pe boacăne și Ursul răbdător, pe care îl pune mereu la încercare, sunt “actorii’ principali în cel mai popular desen animat al ultimilor ani.

Ce activităţi vor putea desfăşura copiii?

  • vor descoperi casa Ursului
  • vor sări cu trambulina floarea-soarelui
  • se vor juca  cu fructele
  • vor afla cum să acorde primul ajutor în ambulanța lupilor
  • vor învăța despre miere și producția ei

Mai multe detalii aici

 ***

Eveniment de construcţie Lego, întâlniri cu personaje de poveste şi alte surprise în AFI Cotroceni

Pe 1 si 2 iunie eşti aşteptat la Lego AFI Cotroceni să iţi construieşti jucăria preferată. Între orele 12-19 la evenimentul de construcţie Lego, copiii se vor bucura de concursuri şi surprize în zona de food court, lângă patinoar.

În plus, tărâmul AFI LAND va deveni o lume de poveste, cu multă veselie, zâmbete şi cu o zi plină de activităţi: face painting, baloane şi vata pe baţ, picioroange, cântece şi dansuri, întâlniri cu personajele preferate din desenele animate şi multe alte surprize!

Mai multe detalii aici

 ***

„O zi în laboratorul Profesorului H” la Promenada Mall, zâmbete și armonie de Ziua Copilăriei” la Gymboland!

Profesorul H, faimosul cercetător care testează cele mai ciudate reacții între diverse substanțe și descoperă noi formule care revoluționează știința, ajunge în Promenada pe 1 iunie. Îl putloc ti întâlni pe terasa Promenada (nivel 2), în zona fântânii între orele 11.00 și 13.00.

Mai multe detalii aici.

  ***

Țara Minunilor se muta la City Park Mall

Pe 1 iunie, Citz Park te aşteaptă cu o piesă de teatru interactiv pentru copii ,,Alice și prietenii ei”. Veselia este sporită cu animații, jocuri și concursuri, de un photobooth magic și un makeup corner de poveste. Deliciul va fi o pinnata magica și cu un super atelier de pictat tricouri tematice.

Mai multe detalii aici

 

Cam asta am găsit.

Să aveţi spor şi la cumpărături şi la distracţie!

 

Mama lui Matei

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *