10 lucruri pe care le-am învățat de la șefii mei ca să câștig timp

Ghici care dintre cele de mai jos le-am învățat de la femei :).

 

  1. Niciodată nu te baza pe o presupunere. Te costă mai puțin să-ți validezi acea presupunere și apoi să acționezi în funcție de rezultat, decât să clădești ceva frumos pe o bază care se poate spulbera ușor.
  2. Dacă un lucru ți se pare foarte greu de făcut sau iți solicită foarte mult timp, fii sigur că există un alt mod de a face acel lucru, mai isteț. Trebuie doar să îl descoperi.
  3. Dacă într-un loc nu te simți bine, nu e locul tău acolo. Viața merită trăită frumos și tu meriți să fii fericit acolo unde ești, cu ceea ce faci.
  4. Cine știe matematică bine, nu are cum să ajungă rău în viață.
  5. Un om care țipă foarte tare și des, nu este neapărat un om rău. Dacă reușești să iți mai astupi urechile, poți clădi lucruri bune împreună cu el.
  6. Oamenii care sunt foarte bine pregătiți într-un anumit domeniu și își cunosc valoarea, nu au nevoie să epateze în niciun fel. Nu vorbesc mult și aiurea (că nu au nici timp și nici interes), ci mai degrabă își văd de treaba lor. Rezultatele muncii lor sunt constante, ușor de cuantificat și valoroase.
  7. Familia înseamnă echilibru și sursă de încărcare a bateriilor, dacă știi să o formezi, să o întreții și să o prețuiești.
  8. Femeia care ia viața prea în serios va rămâne singură până ce învață care sunt foarte puținele lucruri cu adevărat importante în viață, pentru care merită să-ți încrunți nervii, să faci riduri și să-ți consumă sănătatea.
  9. Femeia care intră într-o încăpere cu zâmbetul pe față și care știe să se facă remarcată într-un mod plăcut obține mai ușor ceea ce urmărește.
  10. Câteodată, trebuie să alegi dacă vrei să fii primul sau dacă vrei să fii singur.

 

Poate vă este și vouă ceva util de aici.

 

Un gând bun de la,

 

Mama lui Matei

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *