Ce faceți weekend-ul acesta? Iată 5 recomandări, dacă rămâneți în București

BIAS

BIAS înseamnă cel mai mare show aerian din România și va avea loc sâmbătă, 22 iulie, între orele 10,00 și 22,00, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu.

Din experiența edițiilor anterioare, vă spun că este un spectacol minunat, de putere, forță și precizie matematică. Cei mai buni piloți ai aviației civile și militare din România și din strainatate (Turcia, Polonia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Austria și Lituania) vor ului cu acrobații aeriene minunate și demonstrații de exceptie.

În cadrul evenimentului, poate fi vizitată și expoziția de nave aeriene General Aviation Exhibition, ce cuprinde zeci de aeronave civile, de la avioane ultraușoare până la business jet-uri. Aceasta este deschisă de vineri până sâmbătă.

Pentru programul complet al evenimentului, CLICK AICI

Intrarea publicului la BIAS este liberă!

 

Expoziție de fluturi vii

la Grigore Antipa

Până pe 17 septembrie 2017 putem vizita la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” expoziția de fluturi tropicali vii – „Culorile prin aripi” .

Conform http://antipa.ro, expoziția localizată în sera din grădina muzeului, permite vizitatorilor să admire zborul unor specii remarcabile de fluturi, printre care „Fluturele cap-de-bufniţă de bananier” (Caligo eurilochus), „Împăratul” (Morpho peleides) sau „Fluturele coada rândunicii de smarald” (Papilio palinurus ). Cu puțin noroc, poți fi martorul unor momente unice, cum ar fi „nașterea” unor fluturi sau să asisti la momentul în care adulții părăsesc învelișul nimfei și își întind aripile pentru prima dată.

Preţul biletului de intrare:

  • 10 leipentru copii, studenți și pensionari
  • 12 lei pentru adulți.
  • Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani au accesul gratuit în expoziție.

Programul de vizitare:

  • De marțipână duminică, între orele 00 și 18.00.
  • Accesul vizitatorilor în expoziție este permis doar până la ora 30.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI

 

Teatru de stradă în Herăstrău

Teatrul Țăndărică îi va încanta pe copii cu 2 spectacole (pe 22 si 23 iulie) în Parcul Herăstrău (Intrarea Charles de Gaulle), astfel :

  • Sâmbătă, 22 iulie 2017, ora 11, Pinocchio, spectacol recomandat copiilor cu vârstă de peste 3 ani
  • Duminică, 23 iulie 2017, ora 11, Capra cu 3 iezi, recomandat copiilor cu vârstă de peste 3 ani. Acesta va fi și ultimul spectacol susținut de Teatrul Țăndărică în această stagiune, în Parcul Herăstrău.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI

 

Plimbare cu vaporașul și alte activități în parcul Al. I. Cuza

Dacă tot e cald afară, cel mai bine este în parc. Eu vă recomand cu drag parcul Al I Cuza (fostul IOR), deoarece sunt foarte multe activități de care vă puteți bucura alături de copiii dumneavoastră. Puteți face un tur al parcului cu vaporașul (10 ron/pers), vă puteți plimba cu barca sau cu hidrobicicleta, iar dacă va place mai mult pe uscat, puteți să optați pentru trenuleț.

Parcul este însuflețit de câțiva păuni, de lebede care se bucură să primească mâncare chiar din mâna copiilor, de rațe, pescăruși, ciori și câini cu stăpâni :), pești și broaște țestoase. De asemenea, sunt și multe locuri de joacă pentru vârste diferie.

Dacă doriți să faceți mișcare, aveți pista de bicicliști marcată, trotuar bun pentru role și/sau alergare, teren pentru football și apă pentru canoe.

Sâmbătă și duminică, „Stagiune muzicală estivală” aduce la Foișorul de piatră, de la ora 18.00, Trupa Bazzar, respectiv Fanfara Angely’s care vor readuce în atenția publicului cover-uri într-o nouă abordare.

 

Funky Morning Run #7 în Herăstrău

Funky Lounge Herastrau ne invită de la ora 09.00, la o sesiune de alergat, o ora de miscare, good vibes și energie.

Participarea la MORNING RUN este gratuită.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI

 

 

Bucurati-va de weekend 🙂

 

Cu drag,

 

Mama lui Matei

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *