Riscurile la care iţi expui copilul atunci când postezi pe Facebook despre el

ACât de des postezi poze cu copiii tăi pe reţelele de socializare? Eu, cu greu mă abţin, şi chiar am mai scăpat câteva. Ştiu, şi ţie îţi sunt tare dragi copilaşii şi sunt persoane în lista ta de prieteni care, pe ai tăi, îi adoră; ar vrea să vadă zilnic poze cu ei, dar oare e bine pentru securitatea copiilor? Oare nu îi obişnuim de foarte mici cu un soi anume de expunere şi le creem imaginea unei lumi ireale? Mă gândesc că, în cele din urmă, cel care contează este doar copilul, nu amuzamentul prietenilor, nu bucuria rudelor de a-i vedea perioc, nu mândria noastră de a avea copiii cei mai cei.

Articolul “Ştii la ce riscuri îţi expui copilul atunci când postezi pe Facebook despre el?” l-am scris pentru Centrul de Parenting şi te invit să-l citesti aici.

Voi reveni pe acest subiect, cu o altă abordare, cât de curând.

Click pe poză pentru a citi în întregime articolul.

 

Cu drag,

Mama lui Matei

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.