10 lucruri pe care le-am invatat de la sefii mei

  1. Niciodata nu te baza pe o presupunere. Te costa mai putin sa validezi acea presupunere si apoi sa actionezi in functie de rezultat decat sa cladesti ceva frumos pe o baza care se spulbera usor.
  2. Daca un lucru ti se pare foarte greu de facut sau iti solicita foarte mult timp, exista un alt mod de a face acel lucru, mai istet. Trebuie doar sa il descoperi.
  3. Daca intr-un loc nu te simti bine, nu e locul tau acolo.
  4. Cine stie matematica bine, nu are cum sa ajunga rau in viata.
  5. Un om care tipa foarte tare si des, nu este neaparat un om rau. Daca reusesti sa iti mai astupi urechile, poti cladi lucruri bune impreuna cu el.
  6. Oamenii care sunt foarte bine pregatiti intr-un anumit domeniu si isi cunosc valoarea, nu au nevoie sa epateze in niciun fel. Nu vorbesc mult si aiurea, ci mai degraba isi vad de treaba lor.
  7. Familia inseamna echilibru si sursa de incarcare a bateriilor, daca stii sa o formezi, sa o intretii si sa o pretuiesti.
  8. Femeia care ia viata prea in serios, va ramane singura pana ce invata ca sunt foarte putine lucrurile cu adevarat importante in viata, pentru care merita sa-ti incrunti nervii si sa-ti consume sanatatea.
  9. Cateodata trebuie sa alegi daca vrei sa fii primul sau vrei sa fii singur.
  10. Femeia care stie sa se faca remarcata intr-un mod placut intr-o anumita circumstanta, obtine mai usor ceea ce urmareste.

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.