6 super aranjamente de Crăciun

ASalut! Ce mai faci? Eu tot cu pregătirile de Crăciun 🙂 Am găsit niște aranjamente de Crăciun suuuuper și vreau să ți le arăt. 

Dacă îti plac, nu-ți vei mai pierde timpul căutând…zic eu. Cred că aceste aranjamente de Crăciun sunt potrivite atât pentru mediul de business cât și pentru casa ta sau pentru cadouri.

 

Încep cu 2 modele pentru iubitorii de carte.

Ambele modele de aranjamente de Crăciun pot fi un cadoul perfect pentru cineva drag, super pasionat de lectură. Le văd pe un birou, pe mesele festive de la evenimentele de business sau pe masa festivă de acasă.

Primul este:

Aranjament floral Christmas Charmed Book

 

 

Aranjamentul acesta de Crăciun este o carte decorată cu diferite specii florale rezistente și elemente decorative de iarnă. Compoziția florală este alcatuită din: orhidee, lisianthus, Skimmia, conuri, crenguțe de Ilex și de brad, flori uscate natural, Craspedia.

Florile din eprubete pot fi înlocuite și astfel se poate obține cu ușurință, un nou design floral, oferind de fiecare dată un alt aspect mediului ambiant.

Prospețimea florilor este garantată 5 zile.

Îl poți comanda de aici.

 

 

Iar al doilea:

Design floral Pages of Christmas

Cartea, o nebunie de culori și texturi, nu are cum să nu aducă bucurie celui care o primește și în spațiul pe care îl va decora.

Paginile cărții sunt împodobite cu ramurele de brad natural, conuri, fructe uscate și pentru culoarea roșie specifică sărbătorilor de iarnă, s-au adăugat crenguțe de ilex.

Dimensiune aproximativă a acestui aranjament de Crăciun  este: 35 cm lungime, 25 cm lățime și 15 cm înălțime.

Îl poți comanda de aici.

 

Apoi:

Aranjament floral de Crăciun “Christmas in a box”

Cutie cu elemente inspiraționale pentru sărbătoarea preferată a lunii decembrie: crăciuniţe, scorţișoară, brad, conuri, globuri, un mix de roșu și verde, cu parfum de Crăciun.

Acest aranjament de Crăciun îl poți comanda de aici

 

Aranjament floral de Crăciun “Gentuța fashionistă”

Ce zici? Este un cadou potrivit pentru prietena ta îndrăgostită de genți?

Aranjamentul are în componență brad, conuri de brad, bucățele de lămâie și măr, scorțișoară și alte minunății de sezon. O gentuță care miroase bine. 🙂

Îl poți comanda de aici

 

Aranjament floral de Crăciun Cufărul cu dichiseli

Cufărul cu ornamente de Crăciun alături de trandafiri roșii, wax flower, frezii și braduț natural reprezintă un aranjament elegant și parfumat ce sigur va fi apreciat.

Îl găsești aici

 

Și închei cu un brăduț.

Aranjament floral Christmas celebration

Ce zici de acest braduț din lemn traforat poziționat pe o secțiune de lemn, asezonat pe alocuri cu crenguțe de brad și elemente decorative de Crăciun.

Îl poți comanda de aici

 

Despre aceste aranjamente de Crăciun am vrut să îți spun.

Ah, cred că știu ce brad vom avea anul acesta. Mă frământă acest subiect tare mult. Mai lasă-mă câteva zile să decid și îți povestesc 🙂

 

La scurtă “revedere”!

 

Cu drag,

Mama lui Matei

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 1 Comments

  • Rusu Letiția says:

    Bună,
    Foarte frumoase, idei excelente!
    Mulțumesc pentru inspirație…!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.