Vrei să înveți să câștigi bani din blog? Îți ofer o reducere de 10 % la workshop-ul organizat de Centrul de Parenting

 

AMă suspectează unii de cine știe ce prietenie cu Ana Zidărescu, de la Centrul de Parenting :), pentru că Ana a promovat destul de intens blogul meu (să-i țină Dumnezeu bunul obicei) iar eu nu m-am ferit să o recomand atunci când cineva m-a întrebat cum de m-am apucat de blog, cu toate că atunci când am intrat în concediu de maternitate am spus clar că eu, blog nu-mi fac. S-ar părea că ne cam sprijinim reciproc și dacă o facem și gratuit, cum altfel, nu?

Ei bine, greșiți! Blogul mi l-am făcut în urma workshop-ului pe care l-am urmat cu Ana. Am fost chiar la prima ediție și, fie vorba doar între noi, cred că Ana e puțin mândră de rezultatul meu, care este, deopotrivă, și al ei.

E drept că îmi cumpărasem domeniul înainte de workshop, dar asta pentru că i-a plăcut soțului cum sună “Mama lui Matei”, apoi l-am pus într-un sertar câteva luni și s-a așternut praful peste el. Mi-a lipsit acel șut care să mă împingă înainte și să-i dau drumul. Nu știam de unde să încep, ce să scriu, despre ce să scriu și nu găseam cum să mă diferențiez de toți cei care povestesc despre experiențele lor în calitate de părinți.

 

Motivație livrată sub formă de workshop

Asta a fost pentru mine workshop-ul Anei. Dacă iți spun că după curs, am venit acasă și, fără să mă gândesc la nimic altceva, am urmat pașii pe care Ana ni i-a explicat într-un ghid, și a ieșit ce vezi pe www.mamaluimatei.ro? Totul era limpede. Am știut cine sunt și despre ce vreau să scriu.

Ceea ce mi se pare cu adevarat fantastic e că Ana te învață cum să nu-ți fie teamă de concurență, dar nici să nu o ignori. Să faci ceva fără frică, înseamnă mult când e vorba de scris, crede-mă.

 

De ce să participi la acest workshop și nu la altul?

Eu am zis așa: dacă Ana Zidarescu și Centrul de Parenting au ajuns la urechile mele și au reușit să-mi capteze atenția (așa cum alții nu au reușit să o facă) într-o perioadă în care nu exista nimic pentru mine în afară de Matei, merită să mă duc. De asta m-am dus la workshop și nu regret.

Curricula workshop-ului e bogată și acoperă tot ce este necesar ca să pornești bine. Primești aceste informații în regim intensiv, pe parcursul a două zile. Cum s-ar zice, în două zile ești pilot de curse.

De mare ajutor mi-a fost și suportul de curs pe care Ana l-a oferit gratuit, după workshop.

Totul e fără bla, bla..

 

Atenție, urmează un call to action

Așadar, dacă nu ai blog și vrei să-ți faci unul, merită să mergi la acest workshop. Dacă ai blog și vrei să fie mai performant, merită să te duci la acest workshop. Dacă nu vrei blogul tău, dar lucrezi în domeniul social media și te îngrijești de blog-ul/site-ul cuiva, acest workshop nu-ți va pierde nici timpul și nici banii, ba din contră. Adaugă-l în cos acum, pentru că până pe 17 oct mai e puțin! 🙂

 

Am un premiu pentru tine

Și ca să îți multumesc pentru că îmi ești oaspete în casa mea online, îți ofer (tot grație Anei) o reducere de 10% la workshop-ul „Cum să câștigi bani din blog. Fără bla-bla inutil”. Este cel pe care l-am urmat și eu.

Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de reducere, este sa introduci codul CDC1010 după ce adaugi în coș acest workshop, în secțiunea “Aplică Cupon”.

 

Îți doresc spor în toate și inspirație!

 

La scurtă revedere,

 

Mama lui Matei

 

Mama lui Matei

Bună! Te invit cu caldură să mă descoperi. Caut idei, testez soluţii şi scriu despre cum încerc să găsesc resursele care-mi sunt necesare pentru a face om din puiul pe care l-am născut. Scriu despre: dragoste necondiţionată, timp cât de mult şi de bani cât de cât. Dacă consideri că rezonăm, mi-ar plăcea să intrăm în dialog. Poţi să îmi laşi un comentariu la sfârşitul articolelor sau să mă contactezi în privat la contact@mamaluimatei.ro Spor în toate! Mama lui Matei

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.